Menjador escolar

menjador

El servei de menjador compta amb cuina pròpia des del
seu origen. Aquest any 2018-2019 la gestió del menjador ha passat a mans de l’AMPA de l’escola, després de la dissolució de l’AFA Els Ocells, a la qual volem agrair tot l’esforç i dedicació durant aquests anys de gestió i compta amb el vist i plau anual del Consell Escolar.

En el PFAM, Pla de Funcionament Anual del Menjador, es detalla la definició i l’organització del servei. Es revisa i  s’aprova anualment pel Consell Escolar i el trobareu al web de l’AFA.

Aquest curs també hi ha nova empresa de cuina, 9 Natural Cuina, que aquests primers dies degut a les obres de millora de la cuina que han patit un retard farà el dinar a la seva cuina central (amb la mateixa qualitat de productes) i ens el portarà cada dia a l’escola. Adjunt trobareu el menú del mes de setembre. Pau Casals setembre 2018
Els menús s’elaboren amb productes d’origen ecològic (arròs, llegums, pasta, una fruita a la setmana i vedella o porc, un cop al mes) i amb verdura fresca i de proximitat prioritzant els pagesos de Sant Joan Despí amb certificació ecològica.

Els menús són revisats per persones expertes en dietètica del Departament de Salut de l’Ajuntament i de la Generalitat.

Margarita Gallardo

L’administrativa de l’AMPA per al servei de menjador és la Marga, a qui podeu trobar de 9h a 12h de dilluns a divendres al despatx del menjador. També es pot contactar per telèfon o WhatsApp al 660 261 607 i per adreça electrònica, menjadorocells@ceippaucasals.net

L’empresa de monitoratge és Imalleure. La Coordinadora de l’equip de monitors/es del menjador és la Marta, a qui podeu trobar de dilluns a dijous de 16.30h a 18h). També podeu contactar per telèfon o WhatsApp al 610 147 306, de dilluns a divendres de 9 a 15h o per correu electrònic paucasals.imalleure@gmail.com.

Durant l’horari de migdia hi ha un equip de monitors i monitores que tenen cura dels hàbits d’higiene i de comportament al menjador i que, després de dinar, dinamitzen activitats diverses adequades a cada nivell (els nens i nenes de 3 i 4 anys fan la migdiada).

També disposen d’un blog on podreu trobar informació i fotos dels vostres infants durant l’espai del menjador: Blog “El menjador del Pau i la Paula”.

Farem una reunió informativa per explicar totes les novetats en la gestió i organització del menjador en unes setmanes.

Per a conèixer a la resta de l’equip que fa possible el bon funcionament del servei:

Monitoratge: cliqueu aquí.

Cuina: cliqueu, aquí.

El preu del servei de menjador és:

  • Servei fix: 6,20 €/dia
  • Servei discontinu (menys de 3 dies): 6,60€/dia

Els Serveis Socials de l’Ajuntament i el Consell Comarcal ofereixen ajuts de menjador anualment.

Tots els rebuts seran girats o domiciliats a través dels comptes bancaris autoritzats per les famílies en la matrícula del col·legi, a mes vençut d’1 al 5 de cada mes. No seran admesos cobraments en efectius ni pels serveis discuntinus

Les famílies que necessiten un ús puntual o una dieta especial ho poden comunicar el mateix dia:

  • de 9h a 10h del matí, de manera personal al despatx de l’AFA, o bé trucant al telèfon del menjador (610 147 306 o WhatsApp),

Per donar-se de baixa cal comunicar-ho a administració amb la màxima antelació possible i omplir el full de baixa.

Descomptes en l’ús del servei: malalties, sortides, colònies…

Es descomptarà la meitat del preu/dia del menjador en els següents casos:

Si la família avisa en el mateix dia la no necessitat del servei (per malaltia o altres causes):

  • de 9h a 10h del matí, de manera personal al despatx de l’AFA, o bé trucant al telèfon del menjador (610 147 306 o WhatsApp),

Si no avisa se li cobrarà el dia igualment encara que no hagi fet ús del servei.

Es descomptarà el dia sencer del menjador en els següents casos:

  • A partir del 2n dia de malaltia, si s’ha avisat a l’àrea administrativa del menjador, mentre duri la mateixa. Cal avisar de la reincorporació dins l’horari establert per a aquestes comunicacions.
  • Per sortides de tot el dia o colònies.

Podeu dirigir-vos per a qualsevol consulta, suggeriment o queixa del servei i de la seva gestió al correu electrònic a l’AMPA:

ampa@ceippaucasals.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *