Comissió Extraescolars

La Comissió d’Extraescolars s’encarrega de l’organització, seguiment i supervisió de les activitats extraescolars que es realitzen a l’escola. L’objectiu és fer una proposta àmplia i interessant d’activitats a l’inici el curs; després, durant el transcurs de l’any escolar, les avalua, millora i les adapta a les necessitats de cada curs.

En 2014-15 es va ampliar l’oferta, tot contactant amb entitats i/o empreses que oferien aquest servei, per tal de diversificar l’oferta d’activitats. I amb aquesta voluntat, continuem treballant, any rere any, per donar resposta a les demandes de les famílies.

Podeu consultar el dossier planing i informacio extraescolars 18-19:

L’horari de totes les activitats és de 17h a 18h. L’Ampa ofereix, sense cost adicional, el servei d’acollida de 16.30h a 17h, on l’equip de monitores i monitors s’ocuparan dels vostres infants fins que comenci l’activitat.

Ens els propers dies s’actualitzarà el calendari del procès:

  • Setmana del 25 al 28 de setembre: Tastet d’activitats i confirmació d’inscripció (els infants ja inscrits poden participar ja de l’activitat). El divendres 29 confirmarem si finalment alguna altra activitat podrà tirar endavant.
  • Dilluns 1 d’octubre: Inici de les Activitats Extraescolars.

Recordar que els pagaments es realitzen a través de cobrament bancari de manera trimestral. Per aquesta raó és imprescindible el número d’IBAN a la inscripció i no s’acceptarà cap que no el faciliti

Si en algun moment, voleu donar-vos de baixa d’alguna activitat, cal que empleneu el formulari de baixa i fer-lo arribar a l’AMPA els dies anteriors a l’inici de mes.

Les responsables d’aquesta comissió són la Mònica Nin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *