Comissions de treball

Dins de les dues AMPAs ens organitzem en grups de treball per tal de donar un millor suport a les distintes activitats i serveis que proporcionem.

Cada comissió té un o dos representants que són els encarregats de coordinar totes les activitats a realitzar dins de la comissió. Però calen voluntaris per tal d’ajudar de manera puntual a totes les taques que s’han de fer. Per tal de participar-hi a qualsevol d’elles només cal que et passis per l’AMPA i donis un petit cop de mà.

Seguidament trobareu els grups de treball permanents, però cada curs i durant el mateix es poden crear de noves si és necessari.

AMPA Pau Casals

 • Comissió de Festes: s’encarrega de preparar tot el necessari per tal que les festes de l’escola siguin el més divertides possible. Castanyada, carnaval, festa fi de curs…
 • Comissió de Jardineria: els jardins de l’escola necessiten manteniment i restauració, és per això que aquesta comissió organitza dues trobades a l’any, una al començament de curs (octubre-novembre) i una altra a la primavera (per Sant Jordi), on treballem junts grans i petits per deixar els jardins de l’escola ben guarnits i arreglats. De vegades la jornada de jardineria també es converteix en jornada de bricolatge per tal d’arreglar l’aspecte de la nostra escola. Així va ser com es van instal·lar els suros de les aules o el tendall del pati d’educació infantil. Els responsables de la comissió són el  David Vasquez i el Jose Manuel Molina.
 • Comissió UBUNTU: des de la supresió de la sisena hora aquesta comissió s’encarrega de promoure activitats de caràcter lúdic en defensa d’un ensenyament públic de qualitat. Totes les activitats són programades i dirigides per voluntaris (pares, mares, joves…). Entre els objectius de les activitats no només es troba l’introduir coneixements diversos als infants sino també potenciar la capacitat crítica, desenvolupar la seva autonomia o afavorir la seva educació emocional i en valors ètics. Els responsables de la comissió són el Jose Manuel Molina i en Jose Luis Romero.
 • Comissió de Sant Jordi: aprofitant la diada aquesta comissió organitza una sèrie d’activitats que promouen la lectura. Preparen conta-contes amb familiars i paradetes de llibres. I es proporcionen nous llibres per a les classes i els Jocs Florals. Els responsables de la comissió són l’Ester Jimenez, el Jose Manuel Molina i la Mati Balsera.
 • Comissió de Comunicació: aquesta comissió s’encarrega de transmetre tota la informació d’interès per a les famílies referent a les activitats que es duen a terme des de l’AMPA així com a informacions educatives de caràcter general. Per a això disposa del correu electrònic, aquesta mateixa web i diferents blogs. Les responsables d’aquesta comissió són la Nuria Laguia i la Diana Corrales.
 • Comissió d’Extraescolars: aquesta comissió s’encarrega de l’organització, seguiment i supervisió de les activitats extraescolars que es realitzen a l’escola. El seu objectiu és evaluar-les, millorar-les i adaptar-les a les necessitats de cada curs. La responsable d’aquesta comissió és la Nuria Laguia.

 

AMPA “Els Ocells”

 • Comissió de Nutrició i Dietètica: s’encarrega de fer la revisió del menús i proposa modificacions i millores amb coordinació amb les cuineres de l’escola i amb la supervisió del Servei de Salut de l’Ajuntament. Els responsables de la comissió són la Carme Jiménez i en Sergio Cerdán.
 • Comissió d’Activitats de Lleure: s’encarrega de revisar el projecte actual d’activitats de l’empresa de monitoratge i de proposar noves activitats vinculades a l’alimentació. La responsable de la comissió és l’Esther Jiménez i la Vanessa Garcia.
 • Comissió Econòmica i de Gestió: s’encarrega d’establir la sistemàtica de la gestió dels comptes, dur correctament la comptabilitat de la forma més transparent i clara, així com optimitzar els recursos disponibles. La responsable de la comissió és l’Eva Murillo.
 • Comissió de Comunicació: neix amb la voluntat de fer més proper a les famílies l’espai del migdia. S’encarrega d’editar publicacions per conèixer les activitats que fan els nostres infants al migdia, receptes de l’escola, receptes vinculades a l’estacionalitat, curiositats sobre l’alimentació, etc. Les responsables de la comissió són l’Eva Sánchez i la Maite Ruf.
 • Comissió de Recursos Humans: s’encarrega de la gestió del cens, recursos de personal, contractació, correus electrònics, etc. La responsable d’aquesta comissió és la Maite Ruf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *