Activitats extraescolars

L’AMPA organitza tot un seguit d’activitats extraescolars que complementen l’educació dels infants. Totes les activitats es desenvolupen dins de les instal·lacions de l’escola i estan dirigides per monitors/es especialitzats. L’encarregat de coordinar aquest servei és en Paco. Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb ell a la següent direcció de correu extraescolars.imalleure@gmail.com o bé passar-vos pel despatx de l’AMPA de l’escola.

L’horari de totes les activitats és de 17:00h a 18:00h. L’AMPA ofereix, sense cost addicional, el servei d’acollida de 16:30h a 17:00h.

Les quotes es cobraran de manera trimestral per transferència bancària (desembre, març i juny).

Durant el curs 2018-19 es realitzaran les següents activitats:

 

Un cop finalitzat el període d’inscripcions al tastet d’Activitats Extraescolars, us passem quines activitats comencen la propera setmana: dansa p4-p5, acrobacia, futbol sala, robòtica, patinatge, english games p4-p5, karate i bàsquet (1 d’octubre). 
 
Recordeu que la primera semana  és per els tastets, pero també per els infants que ja estan inscrits. 
Les activitats que no han arribat al mínim d’inscripcions i, per tant, no es realitzaran ni faran tastet són: descobrim, hoquei patins, english games p3,  handbol, zumba, dansa 1r-2n, dansa 3r-4t, circ, teatre i english games 1r-2n.
 Si teniu qualsevol dubte us podeu adreçar a extraescolars.imalleure@gmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *