Casal d’Estiu

L’AMPA amb la col·laboració d’ IMALLEURE (servei de monitors/es de lleure de l’escola) organitza un casal d’estiu ple d’activitats, lúdiques i culturals, sortides, jocs, tallers, i moltes coses més.

El Casal d’Estiu del 2018 s’inicia  el 25 de juny fins al 27 de juliol. amb horari de 9 a 14 hores. També s’ofereix servei d’acollida matinal (de 8 a 9) i menjador (de 14h a 16’30h).

Enguany, degut a les obres de l’escola, el casal es realizarà a les instal·lacions de l’institut Jaume Salvador i Pedrol, això sí, amb el mateix equip educatiu de l’escola.
La reunió informativa es celebrarà dimecres 18 d’abril a les 16:45 hores a la biblioteca de l’escola. Hi ha haurà servei d’acollida.

A continuació podeu consultar el plàning d’activitat del casal d’Estiu del 2017 o descarregar-vos  Podeu trucar al 661 870 003 o enviar un correu electrònic a paucasals.imalleure@gmail.com per demanar més informació o aclarir qualsevol dubte.

Un pensament a “Casal d’Estiu

  1. Hola Mercedes,
    A la secció de Serveis – Casal d’estiu de la web de la nostra AMPA, trobaràs tota la informació relativa al casal d’estiu d’aquest any.
    També trobaràs una adreça email i un telefon per resoldre qualsevol dubte.
    Moltes gràcies per contactar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *