NOVA JORNADA JARDINERIA ’18- ANIMEU-VOS!

Aquest diumenge 18 de març de 2018 celebrarem la Jornada de Jardineria de Primavera a l’escola, entre 9:30h i 13:30h.

És un matí a on tota la comunitat educativa està convidada a participar en diverses tasques de manteniment i millora dels jardins i l’hort de l’escola en un ambient lúdic de cooperació i germanor.

També hi haurà un petit pica-pica a mig matí per mantenir forces i organitzarem alguns jocs i manualitats per totes les edats.

I qui vulgui es podrà quedar en acabar a un dinar “de carmanyola” a l’escola tots plegats a on cadascú s’hauria de portar el seu propi menjar (o demanar-lo “a domicili” com ara pizzes, etc).

Les tasques i activitats estan previstes entre 9:30h i 13:30h, però si algú només pot passar-se molta menys estona també serà molt benvingut (tot i que s’agraeix molt que tothom qui pugui estigui el màxim de temps possible per poder arribar a enllestir més tasques).

Tampoc és imprescindible però sí molt important que siusplau feu la inscripció via el formulari que segueix per facilitar-nos la feina de coordinació de tot plegat. No implica cap compromís i davant del dubte de si podreu assistir o no sempre ens va millor que us apunteu tot i que finalment no pugueu per qualsevol motiu que no a la inversa.

https://docs.google.com/forms/d/1iYr2Ssg-tO8KRqKr1rl126kRFIO_gwgTPzEi1oNtDG4

Per ara sembla segons les prediccions que només s’esperen com a molt 4 gotes intermitents, així que amb calçat i roba que no us importi que s’ompli d’una mica de fang en podriem disfrutar d’aquesta Jornada igualment.

En cas que abans de l’inici la predicció cambiés a pluja persistent, la Jornada s’ajornaria i s’avisaria per whatsup i/o correu electrònic als inscrits.

Us hi esperem!

Comissió de Jardineria