Extraescolars!

Benvolgudes famílies,
ja estem arribant al final de curs i, amb aquest, la finalització de les Activitats Extraescolars. Aquest curs les activitats finalitzen la primera setmana de juny, tot i que les que faràn exhibició l’últim dia de curs faran alguna sessió durant la jornada intensiva. Us informem de les dates importants d’aquí al final de curs:
Dilluns 3 de juny
– Karate (normalitat).
– Bàsquet (últim dia i portes obertes).
Dimarts 4 de juny
– Dansa (normalitat).
– Acrobàcia (normalitat).
Dimecres 5 de juny
– Robòtica (últim dia i portes obertes els últims 30 minuts d’activitat).
– Futbol Sala (últim dia i partit de comiat obert a famílies).
Dijous 6 de juny
– English Games (últim dia i portes obertes).
– Patinatge (normalitat).
Divendres 7 de juny
– Karate (normalitat).
Jornada Intensiva. Assajos:
– Dilluns 17 de juny: Karate (horari de 15.30h a 16.30h).
– Dimarts 18 de juny: Dansa Acrobàcia (ambdues en horari de 15.30h a 16.30h).
– Dijous 20 de juny: Patinatge (horari de 15.30h a 16.30h).
Us recordem que l’exhibició d’Activitats Extraescolars estarà englobada dins de la festa de fi de curs el dia 21 de juny. La mostra començarà a les 18h i la convocatória per els infants que hi participen serà a les 17h, per tal d’acabar de preparar els espectacles.
 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 19-20

 
Al document adjunt podeu trobar la proposta d’Activitats Extraescolars per el proper curs 2019-2020. A més a més del planing d’activitats ofertades trobareu la definició de les mateixes, així com el preu corresponent. ATENCIÓ!! Us recordem que l’activitat de Piscina no es gestiona directament des del centre: l’Escola facilita la gestió de les inscripcions, així com la informació dels dies corresponents a cada curs. La famìlia serà la responsable de portar els seus infants a l’activitat (des del centre no s’ofereix servei d’acompanyament).
Les inscripcions a les diverses activitats es faran mitjançant el següent formulari online des del dia 28 de maig al 6 de juny:
Si ho desitgeu també podreu realitzar la inscripció presencialment de 9h a 9.30h al despatx del menjador durant el mateix període. El divendres 7 de juny publicarem el resultat de les vostres inscripcions i veurem quines activitats es tiren endavant amb seguretat i quines hem d’esperar el segon període d’inscripció al setembre. 
 
Restem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte.
Salutacions Cordials,